Service en onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw beveiligingsinstallatie optimaal blijft werken bieden wij een onderhoudsovereenkomst aan. Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan (voorrijkosten en werkuren) dan is de Service & Onderhoudsovereenkomst het meest ideale voor u. Voor u betekent het onderhoud een grote geruststelling dat uw beveiliging optimaal blijft functioneren.

Onderhoudsovereenkomst

Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst kunt u gebruik maken van onze 24 uur storingsdienst. U zult u te woord worden gestaan door een van onze medewerkers en na kantooruren door onze Teleservice dienst. Zij noteren alle gegevens waarna de storingsmonteur aansluitend contact met u zal opnemen.

Binnen de onderhoudsovereenkomst valt de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de installatie. Tijdens dit periodieke onderhoud worden alle componenten gecontroleerd en indien nodig opnieuw afgeregeld om zo te voldoen aan de opgave van de leverancier. De accu, voor het functioneel houden van uw systeem, wordt gecontroleerd en doorgemeten.

24-uurservice

Bij calamiteiten of storing kunt u ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereiken onder nummer: Tel. +31(0)79-8889313

Ja ik heb interesse in service en onderhoud

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Type Onderhoud(verplicht)
InbraakbeveiligingBrandbeveiligingCamerabewakingHang en sluitwerkToegangscontroleIntercomsystemenBlusmiddelen

Naam *

E-mail*

Telefoonnummer *

Bel mijE-mail mij

Direct contact?

Bel onderstaand nummer, en wij helpen u direct:

+31(0)79-8889313