BRANDBEVEILIGING

Brandmeldinstallatie

U wilt er niet aan denken dat de veiligheid van uw gasten, medewerkers en uzelf in gevaar komt of dat al uw kostbare bezittingen bij een brand verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van onschatbaar belang. Door het installeren van een brandmeldinstallatie wordt u of de brandweer door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt.

Brandmeldinstallaties

Bij het aanleggen van brandmeldinstallaties moet eerst een programma van eisen (PvE) worden opgesteld. Dit verzorgen wij graag voor u. Omdat ieder gebouw een andere gebruiksfunctie, afmetingen en kenmerken heeft en dus een ander risico, moet er van ieder gebouw apart worden bekeken waar de installatie aan moet voldoen. Dit wordt in samenwerking met de eisende partij gedaan. Dit kan zowel de brandweer, eigenaar als de verzekering zijn. Als het PvE is goedgekeurd, kan de brandmeldinstallatie geïnstalleerd en onderhouden worden. Na installatie kunt u een NCP-certificaat ontvangen. Dit is het kwaliteitsbewijs dat uw brandalarm is aangelegd door een gecertificeerd branddetectiebedrijf en aan alle wettelijke bepalingen voldoet.

Beheerder Brandmeldinstallaties

Beschikt uw bedrijf over een brandmeldinstallatie (of ontruimingsinstallatie), dan bent u verplicht conform de NEN 2654-1 om deze maandelijks te controleren en die controles nauwgezet bij te houden. U kunt ervoor kiezen om deze verantwoordelijke taak uit te besteden, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat doet NL Safety B.V. graag voor u. Houdt u het beheer liever in eigen huis, dan staan wij u eveneens vakkundig bij.

Doormelding

Brandmeldinstallaties worden rechtstreeks op de meldkamer van de brandweer aangesloten, indien dit zo in het PvE is geëist. Wanneer dit geen eis is, kan uw brandalarm ook doormelden naar onze meldkamer voor storingen (en/of brand). Indien u een onderhouds- en servicecontract afsluit, wordt er binnen 24 uur gestart met het verhelpen van de storing.

 
Brandbeveiliging

Ja ik heb interesse in brandbeveiliging


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op