Inbraakbeveiliging

camerabewaking

Bij optimaal comfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen sfeer is het van groot belang dat mensen zich in en rondom huis veilig voelen.

NL Safety B.V. is gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem dat op uw woning of bedrijf aangepast is.

Een compleet alarmsysteem voor uw woning of bedrijf

NL Safety B.V. biedt een totaalconcept op het gebied van beveiliging en bewaking. Wij kunnen een compleet alarmsysteem voor uw woning of bedrijf realiseren. Wij bieden als VEB erkend beveiligingsbedrijf informatie en advies wij zorgen voor de installatie en het benodigde onderhoud van de alarminstallatie voor uw woning of bedrijf.

Beheerder brandmeldinstallatie

Beschikt uw bedrijf over een brandmeldinstallatie (of ontruimingsinstallatie), dan bent u verplicht conform de NEN2654-1 om deze maandelijks te controleren en die controles nauwgezet bij te houden. U kunt ervoor kiezen om deze verantwoordelijke taak uit te besteden, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat doet NL Safety B.V. graag voor u. Houdt u het beheer liever in eigen huis, dan staan wij u eveneens vakkundig bij.

Advies over alarminstallatie voor uw woning of bedrijf

Wij bieden geen standaardoplossingen voor een alarmsysteem. Geen woning of bedrijf is immers hetzelfde. Op basis van het gebouw en uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op. Op die manier is uw eigendom optimaal beveiligd tegen inbraak.Wanneer uw alarminstallatie een melding geeft, en u heeft een abonnement op onze meldkamer, dan wordt u of een waarschuwingsadres direct op de hoogte gebracht.

Op die manier weet u altijd wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Indien gewenst zorgen wij ook voor alarmopvolging.Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en we komen bij u langs. Ook voor beveiligingssystemen en alarmopvolging voor een bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Ja ik heb interesse in inbraakbeveiliging

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Naam *

E-mail*

Telefoonnummer *

Direct contact?

Bel onderstaand nummer, en wij helpen u direct:

+31(0)88 02 02 825

Wat anderen van ons vinden

Via via gehoord over goede ervaringen met NL Safety B.V. Het is ons inderdaad prima bevallen. Goede vakkennis, snelle offerte, goede levering, prima nazorg De installatie voldoet zeer goed aan onze wensen/verwachtingen.
Hans en Annet