NOODVERLICHTING

Noodverlichting

Onderhoud, controle en advies van noodverlichting, snel en goed geregeld door NL Safety B.V. Bel voor onderhoud en vrijblijvend advies. Of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Bij spoed zijn wij binnen 24 uur paraat!

Jaarlijks onderhoud wettelijk vereist

Conform het Bouwbesluit 2012 & de Arbo-wet dient ieder gebouw noodverlichting aanwezig te zijn die tenminste eenmaal per jaar onderhouden en gecontroleerd wordt. NL Safety B.V. neemt de zorg om aan uw wettelijk verplichting te voldoen uit handen door jaarlijks het onderhoud aan uw noodverlichting op tijd uit te voeren, conform NEN-EN 50172.

NL Safety specialist in noodverlichting

Wij onderhouden en controleren alle merken noodverlichting, zowel centraal als decentraal. Ook kunnen zij u volledig adviseren over de juiste projectering van noodverlichting. Een gerust gevoel. Vertrouwd, deskundig en snel! Bij spoed binnen 24 uur ter plaatse.

Voorkom onnodige schade

Tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt de functionaliteit van het armatuur en de vluchtroute en bewegwijzering gecontroleerd. Van permanent brandende armaturen worden de lampen (levensduur ongeveer 14 maanden) standaard vervangen. Accu’s worden gecontroleerd en in het 5e jaar vervangen om één uur autonomie te waarborgen. Tenslotte worden de armaturen gereinigd en verzegeld. Door tijdig lampen en accu’s te vervangen, voorkomt u onnodige schade en extra kosten aan printplaten en armaturen.

 
Noodverlichting

Ja ik heb interesse in Noodverlichting


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op