CAMERABEWAKING

Camerabewaking

NL Safety B.V. heeft een ruime ervaring in het onderhouden en het installeren van camerasystemen.Wij bieden bedrijven en particulieren gepaste camerasystemen, altijd geheel op maat.

Goede samenwerking met leveranciers

Onze goede samenwerking met leveranciers zorgt ervoor dat wij in staat zijn om altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installeren en te onderhouden. Het is een prettig gevoel om te kunnen ‚ wat er rondom uw woning of bedrijf gebeurt. Denkt u ook aan het voorbeeld dat er s’avonds laat iemand aanbelt.

Doet u open als u niet weet wie er aan de deur staat? Camera’s kunnen de extra ogen zijn voor plekken rondom uw woning en op uw terrein. Ook is het een belangrijke factor bij het verhogen van de pakkans van de ongenode gasten.

Registratie beelden

U kunt zelf beelden oproepen. Zo heeft u altijd zicht op wat er om u heen gebeurt. Dit kan zowel op een beeldscherm, via uw PC en sinds kort ook via uw smartphone of tablet Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op onze eigen meldkamer (alarmverificatie d.m.v. video-observatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Conventionele camera’s

Een conventioneel camerasysteem bestaat uit analoge camera’s, die via een coaxkabel op een harddiskrecorder worden aangesloten camera’s zijn op afstand, via uw PC en ook via uw smartphone of tablet toegankelijk. De camera’s zijn geschikt voor zowel dag- en nachtsituaties.

IP camera’s

IP camera’s worden in tegenstelling tot een conventionele camera direct via het netwerk op een computer/NAS (network attached storage) aangesloten. De zeer geavanceerde software pakketten zorgen ervoor dat u de beelden kunt gebruiken voor kentekenregistratie, gezichtsherkenning, motiondetectie, people counting en objectherkenning. De meeste camera’s zijn bovendien voorzien van een microfoon en luidspreker. Deze IP camera’s zijn op afstand, via uw PC en ook via uw smartphone of tablet toegankelijk.

 
Camerabewaking

Ja ik heb interesse in camerabewaking


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op