ELEKTROTECHNIEK

Elektrotechniek

Het perfecte licht voor uw winkel of op de werkplek, laadstations en de juiste krachtinstallaties, zodat deze de toenemende vraag naar elektriciteit aankunnen. Van standaard elektrotechnische werkzaamheden tot de meest geavanceerde projecten: Bij NL Safety B.V. bent u verzekerd van jarenlange ervaring en deskundigheid. Onze engineers ontwerpen efficiënte en duurzame installaties. Uw installatie en het onderhoud zijn bij onze vakmensen in goede handen.

Laadpalen

Het aantal elektrische en hybride auto’s en fietsen groeit in rap tempo. Wij plaatsen laadpalen en zorgen voor de bijbehorende krachtinstallatie. Daardoor blijven uw interne systemen ook bij een tijdelijk grotere vraag naar stroom goed functioneren.

Voldoende Energie

Elektrisch autorijden en fietsen, snellere datanetwerken, aardgasvrije gebouwen. De vraag naar stroom groeit alleen maar. Wij kijken met u vooruit zodat uw organisatie elektrotechnisch voorbereid is op nieuwe ontwikkelingen rond het elektrificeren van uw wagenpark, dat van uw klanten of bezoekers; of het plaatsen van zonnepanelen op uw pand. En zodat uw installaties de groeiende stroomvraag aankunnen..

Aardgasvrij

Nederland moet van het aardgas af. Dat geldt ook voor ondernemers. Wat de omschakeling naar meer elektrische apparatuur en mogelijke opwek betekent voor uw elektrotechnische installaties nemen we graag met u door.

Duurzaam

De mogelijkheden om installaties te verduurzamen zijn veelzijdig. Denk aan toepassing van ledverlichting, biodynamische verlichting, personal fit, aanwezigheidsmelders, voice gestuurde instructie, smart lighting, PV-systemen. Bij alle verlichtingsprojecten werken wij al met de nieuwste generatie energiezuinige ledlampen met een lange levensduur en weinig onderhoud. Uiteraard zorgen wij voor een schone werkplek en het volgens de richtlijnen afvoeren en scheiden van afval

 
Elektrotechniek

Ja ik heb interesse in Elektrotechniek


Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op