Zorgsystemen

De zorg ondergaat ingrijpende veranderingen. Zorg op maat, wat zoveel betekent dat de cliënt zorg inkoopt en dus verzorging krijgt na ratio hij betaald. Dit alles moet worden uitgevoerd met zo min mogelijk personeel. Deze veranderingen vragen ook om systemen die dit met minimale handelingen van het verplegend personeel zo efficiënt mogelijk alle handelingen en tijden registreert.

Deze systemen heten zorgsystemen. Ook kan de cliënt bij een calamiteit zelfstandig, door een druk op een zender die hij of zij bij zich draagt, de hulp inroepen van verplegend personeel. In geval dat de cliënt onverhoopt komt te vallen zal het systeem deze oproep automatisch uitvoeren. Het zorgsysteem kan door het plaatsen van diverse ontvangers exact bepalen waar de cliënt zich op dat moment bevindt waardoor er geen onnodige tijd verloren gaat.

Tracking en Tracing Apparatuur

Deze zorgsystemen kunnen ook een bijdrage leveren aan het logistieke probleem bij het al dan niet moedwillig verdwijnen van medische hulpmiddelen en medische apparatuur. Hoe vaak komt het niet voor dat apparatuur met de cliënt meeverhuisd naar een andere locatie, veelal ook nog in een andere stad of provincie. Deze hulpmiddelen en apparatuur kunnen worden voorzien van een transponder waardoor deze kunnen worden getraceerd en door een druk op de knop kan na worden gegaan waar welke apparatuur zich op dat moment bevindt.

Ja ik heb interesse in zorgsystemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Naam *

E-mail*

Telefoonnummer *

Bel mijE-mail mij

Direct contact?

Bel onderstaand nummer, en wij helpen u direct:

+31(0)88 02 02 825