Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn een traject gestart waar wij de komende jaren stappen gaan zetten met verantwoorder ondernemen. Onderdeel hiervan is in de keten onze klanten te vragen wat zij belangrijk vinden. Zaken zoals mensenrechten, werkstandaarden, milieu, energie, eerlijk zaken doen en ontwikkeling van de lokale gemeenschap zijn hier onderdelen van. Graag gaan we het gesprek aan. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekend voor ons onze eigen zaken intern op orde hebben, onze invloed in de keten gebruiken om daar onze verantwoordelijkheid te nemen en als beveiligingsbedrijf willen wij onze klanten informeren en bewust maken van de keuzes die gemaakt worden en de impact die onze klanten hebben. Steeds vaker worden onze klanten beoordeeld op MVO prestaties. Wij gaan die klanten helpen met het maken van bewuste keuzes. Dit doen we door inzicht te geven en transparante informatie te verschaffen over de impact van producten. Daarmee ontzorgen wij klanten in hun keuze voor duurzame oplossingen bij duurzame leveranciers. Onze kwaliteit uit zich in hoge betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Nederlandse Brandwonden Stichting

NL Safety is specialist in brandbeveiliging. Hoe vervelend is het als zich toch een calamiteit voordoet waarbij mensenlevens gevaar lopen. Dit is dan ook de reden waarom NL Safety de Nederlandse Brandwonden Stichting ondersteunt met een jaarlijkse bijdrage. De stichting zet zich in om brandwonden te voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum te beperken.

Ja ik heb interesse in NL Safety B.V.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
AlgemeenStoringOfferte aanvragenVragen

Uw bericht

Direct contact?

Bel onderstaand nummer, en wij helpen u direct:

+31(0)88 02 02 800